fu'a

[Bellking ®] e tuʻuina atu ai faʻamaʻi vaʻavaʻa faʻapipiʻi masani mo fale gaosi oloa tetele i Saina.

A'o la'ititi ma la'ititi le lapopo'a o vaega fa'akomepiuta tu'ufa'atasi a le alamanuia semiconductor, o le tele o vaega o lo'o fa'atumauina i luga o se tamai pu.O le mea lea, e tatau ona poloka le vibration o le gaosiga o masini i le taimi o le gaosiga o gaosiga, aua o le vibration o le gaosiga o meafaigaluega o le a faʻaitiitia ai le faʻatinoga ma le saʻo o vaega, e oʻo atu ai i le paʻu o le gaosiga o le chip.O le mea lea, e manaʻomia le faʻaitiitia o le vibration ultra-low frequency o meafaigaluega gaosiga i le taimi o le gaosiga o le gaosiga o le semiconductor chip.

A matou fuaina e iloa ai le malosi o se atinaʻe ma pe mafai ona avea ma paaga faʻalagolago, faʻaopoopo i le tele o le atinaʻe, o le fua o le gaosiga o nei faʻailoga faigata, mataupu a le atinaʻe ua mavae, o paaga foi o le taulaiga lea o suʻesuʻega.O le tulaga manuia o le faʻataʻitaʻiga tuusaʻo lea o le tauvaga maketi o le atinaʻe, o tagata faʻatau taua na matou galulue faʻatasi!

O se fa'ata'ita'iga lea o le fa'apipi'iina o mea e fa'ateteleina ai le vibration ultra-low frequency vibration mo se falegaosi mea'ai tele.

mataupu (2)

fa'amea fa'atete'e fa'amau mo fale gaosi mea'ai tetele i Saina (1)

fa'amea fa'avevela mo fale gaosi mea'ai tetele i Saina (2)

fa'amea fa'avevela mo falegaosimea tetele i Saina (3)

fa'amea fa'avevela mo fale gaosi mea'ai tetele i Saina (4)

fa'amea fa'avevela mo fale gaosi mea'ai tetele i Saina (5)

fa'amea fa'avevela mo fale gaosi mea'ai tetele i Saina (6)

Bellking oloa faasologa o loʻo i ai le tele o ituaiga sitaili, e tusa ai ma a latou vaega e mafai ona faʻavasegaina i luga o le ea, paʻu paʻu, tautotogo mauga, tautau tautau, faavae faʻateʻia inert, faʻavae anti-micro-vibration, ma isi. E talafeagai mo meafaigaluega transformer, CMM, tu'i maualuga-saosaoa, compressor ea, ili fa'avevela, olo malulu, pamu vai, masini fufulu falegaosimea, generator mamafa, ea malulu afi autu, ma isi. O le atina'e lava ia o lo'o i ai le malosi atoatoa e iloa ai ma malosi le tulitatao gaosiga ma gaosiga gafatia. , e tusa ai ma manaoga o tagata e faaaogāina mo le tasi-i-le-tasi oloa customization.


Taimi meli: Nov-02-2022